Kahvila-ravintola

Granni

Tervetuloa Granniin, Pellon maukkaimpaan kahvila-ravintolaan!

Kahvila-ravintola Granni on perustettu vuonna 2000. Granni palvelee teitä kauppakeskus Vihreässä pysäkissä hyvien kulkuyhteyksien varrella Pellossa. Meän keittiöstä saat herkkuja joka makuun! Arkipäivisin tarjoamme perinteisen noutopöytälounaan viikoittain vaihtuvalla lounaslistalla. À la carte -listaltamme löytyy Lapin herkkuja sekä talon omalla reseptillä valmistettua lohikeittoa, joka vie kielen mennessään. Pizzan ystäville valmistamme herkulliset pizzat laadukkaista raaka-aineista kiviarinauunissa paistaen. Pizzapohjat valmistamme itse, myös gluteenittomat pohjat. Meän oma Grannin pizza on vakioitunut suosikiksi monelle. Kannataa maistaa! Ravintolassamme on A-oikeudet.

Kahvilavalikoimamme tarjoaa maukkaat leivonnaiset sekä suolaiset herkut nautittavaksi aina tuoreen kahvin kanssa. Kahvilinjastoltamme voit poimia tarjottimelle lähiseudulla leivotut viinerit, pullat kuin myös erilaisia leipiä ja pieniä suolaisia. Olemme huomioineet myös erityisruokavaliot. Niin makeaa kuin suolaistakin palanpainiketta saa gluteenittomana, vegaanisena sekä maidottomana henkilökunnalta pyydettäessä. Valikoimastamme löytyy näiden lisäksi myös useita eri juomia, virvoitusjuomia sekä makeisia.

Meillä on tärkeää, että Grannissa viihtyy jokainen ikään katsomatta. Matkan rasitukset unohtuvat perheen pienimmiltä, kun he saavat liikkua ja leikkiä ruokatauon lomassa. Grannin alakerrassa sijaitsee lastenleikkihuone Minttula, joka tarjoaa iloista puuhaa ja tekemistä lapsille vierailun aikana.

Olet lämpimästi tervetullut meille!

~Grannin henkilökunta

Grannin täyden palvelun yksityistilaisuudet

Kahvila-Ravintola Grannissa on loistavat tilat yksityistilaisuuksiin, kokouksiin ja suuremmankin ryhmän ruokailuun. Kaunis Torniojoen maisema luo oivat puitteet ikimuistoiselle tilaisuudelle!

Pitopalvelu & tilausruokailu

Grannista saat pitopalvelua paikkaan kuin paikkaan. Täyte- ja voileipäkakut, ruoat, leivonnaiset, kahvitukset voidaan järjestää ammattitaidolla ja mutkattomasti tilaisuuden mukaan. Meiltä voit myös vuokrata astioita. Kysy lisää Grannin henkilökunnalta.

Yksityistilaisuudet jokaiseen hetkeen

Ravintola Granni on suosittu juhlien pitopaikka. Meillä on tanssittu niin häät kuin syntymäpäivätkin! 

Häät, pikkujoulut, perhejuhlat, musiikkitapahtumat ja syntymäpäivät. Meillä voit järjestää myös muistotilaisuuksia, niin isot kuin pienetkin. Juhlat räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä, suunnitellaan teille mieluisat juhlat!

Grannin viihtyisät kokoustilat

Grannissa on loistavat tilat pitää erilaisia kokouksia sekä tilaisuuksia. Kaksi kabinettia sekä iso sali antavat loistavat puitteet isompaankin kokoukseen.

Vihreällä pysäkillä on käytössä oma asiakasverkko (wifi-verkko), jota kokousasiakkaat voivat vapaasti käyttää. Ravintolastamme löytyy myös kattavasti kokoustarvikkeita, videotykki, valkokangas, fläppitaulu.

Maupertius-kabinetti

Maupertius on tunnelmallinen, astemittauksen henkeen sisustettu 12-15 hengen kabinetti. Rauhallinen paikka pitää pieniä kokouksia tai tapaamisia. Kabinetin nimi juontaa 1700-luvulle, jolloin Pierre Louis Maupertuis oli mittausretkellä ravintolan lähellä sijaitsevalla Kittisvaarassa.

Aurinkokabinetti

Hieman suurempi, 30-50 hengen Aurinkokabinetti edustaa uudempaa tekniikkaa ja on sen vuoksi hyvä isommille koukouksille. Suuren salimme yhteydessä sijaitseva kabinetti on tilava ja valoisa. Ikkunoista avautuu kaunis näköala Tornionjoelle. Tila on helposti muunneltavissa asiakkaiden tarpeiden mukaan.